98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Torna la Jugatecambiental amb l’objectiu de difondre valors mediambientals per mitjà de jocs

Torna la Jugatecambiental amb l’objectiu de difondre valors mediambientals per mitjà de jocs

Les activitats es faran de 11.30h a 13.30 hores al parc de la Solana , concretament a la zona verda delimitada pel carrer del Doctor Vila i el carrer Sant Felip Neri.

La regidora de Medi Ambient Charo Ramírez i la tècnica de Medi Ambient a l’Ajunatment de Sant Andreu de la Barca, Rosa Mª Asencio han presentat la nova edició de la Jugatecambiental.

 

SONY DSC

SONY DSC

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el joc a espais oberts i alternatius que serveixi per difondre valors mediambientals i la relació entre les persones amb una nova edició de la Jugateca.

Identificar petjades d’animals, fer polseres sostenibles o construir menjadors pels ocells, algunes de les activitats de la Jugateca

La iniciativa preveu organitzar jocs i manualitats relacionades amb la naturalesa i els animals amb la finalitat de fomentar valors, creativitat i experimentació.

Un educador ambiental dirigirà les activitats programades, que passen per la construcció i instal·lació de caixes nou, que després es col·locaran als arbres del parc de la Solana; l’estampació de samarretes amb dibuixos d’animals o fer petjades de dinosaures.

El programa també preveu sortides al riu Llobregat amb la finalitat de descobrir els animals que hi viuen i la flora que hi ha a l’espai fluvial.