98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Torna el Canicross i la caminada canina organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat

Torna el Canicross i la caminada canina organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat

El 27 de març, l’entitat santandreuenca celebra la cinquena edició del Canicross amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i  EsportsSAB.

L’objectiu de difondre un esport universal com és el Canicross i ajudar a l’associació per la defensa dels animals i la seva protecció SOS Ladridos de Pallejà, i en conseqüència, a tots els gossos i altres animals que resideixen a la protectora.

El canicross és un esport que consisteix a córrer juntament amb un gos que es troba unit al cos mitjançant un arnés. La prova esportiva de Sant Andreu de la Barca s’organitza en el marc de la Lliga Catalana de Canicross Popular

Crista Peña, presidenta de l’entitat santandreuenca ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls de l’activitat que compta també amb una  vessant solidària de la prova amb l’organització d’una caminada popular.

El Canicross  comemençarà a les 9 h al Parc de Can Presses.

INSCRIPCIONS

MODALITATS:

Canicross:

Prova competitiva de Canicross que organitza el Circuit Català  Popular de Canicross
El recorregut serà de 7 Km exclusivament per pistes forestals i corriols.
El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 1h. 30′.

Caminada:

Prova no competitiva amb un recorregut aproximadament 5 km. Un circuit assequible per tothom per camins i corriols sense cap dificultat tècnica.
El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 2 hores.