98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / The Funamviolistas actuaran el dissabte al Teatre Núria Espert

The Funamviolistas actuaran el dissabte al Teatre Núria Espert

L’obra guanyadora del Premio MAX 2014 al Millor Espectacle Revelació  es podrà veure el dissabte 17 d’octubre a les 21.00 al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Ferran Campmany, tècnic de Cultura ha comentat l’espectacle al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 

funamviolistasEn una plaça qualsevol, es troben casualment tres dones amb un present truncat. Aquest encreuament del destí canviarà les seves vides inevitablement. L’amistat, la superació, i la quotidianitat són el guió d’aquesta entranyable i commovedora història, explicada per les seves tres intèrprets a través de la combinació de música, de dansa, de cant, d’humor i de teatre del gest, sense necessitat de la paraula.
Aquest és un espectacle innovador i únic en el món, que aconsegueix combinar les diferents disciplines artístiques en un mateix espectacle.
El repertori de l’obra és a la vegada la banda sonora i la veu dels personatges una fórmula que ens trasllada a les pel·lícules del cinema mut. Obres d’Antonio Vivaldi, de Edvard Grieg, d’Astor Piazzolla, de Rita Pavone, de bandes sonores comDeseando AmarLes Triplettes de Belleville i temes de clàssics de jazz i del tango argentí, formen el guió de l’espectacle