98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / T’expliquem la nova temporada de Ràdio Sant Andreu

T’expliquem la nova temporada de Ràdio Sant Andreu

Programes informatius, magazines i musicals formen part de la graella de la nova temporada.

RÀDIO SANT ANDREU TAULA SO

L’actualitat local continuarà  de dilluns a divendres amb l’informatiu L’InfoSAB i el magazine Via Directa sota la direcció de Jordi Milian.

La nova temporada de Ràdio Sant Andreu apostarà un any més per la informació local i l’actualitat, on s’ampliaran les informacions referents als esports.

Entre les novetats de la nova temporada destaca l’espai mensual  sobre meteorologia ‘Llueva o truene’ amb Carlos Lara de MeteoSAB, un espai setmanal de jocs de taula  presentat per l’especialista Miquel Jornet o el programa musical on s’analitzarà el fenomen  ‘K-POP History’.

La programació s’inicia a les 9h amb el programa D’Avui mateix amb Vicenç Comajuncosas per donar pas al magazine Via Directa, el veterà programa de Ràdio Sant Andreu, que el 23 d’octubre arribarà als 2.500 programes emesos a l’Emissora Municipal.

El comerç local comptarà  una temporada més a ‘Comerç a debat’ amb Miquel Pérez i l’actualitat cinematogràfica tindrà la seva cita els dijous amb ‘La Butaca Indiscreta’ de la mà de Juan Pablo Beas, fer Chávez, Toni Herrero i Lorena Novoa. Iniciarà segona temporada el programa sobre igualtat ‘Iguales’, presentat per Rubén Castro.

L’oferta de programes musicals es consolida amb el veterà programa ‘Hysteria’ amb Satur Rodriguez; ‘Hip Hop Usa Ràdio’ de Sergio Casas; ‘Top Music’ amb Beka DJ; ‘Souvenir’ amb Ito Guardia; ‘Mix Club’ amb Juan Antonio Casas; ‘Agüestoses sardanista’ amb Pere Vendrell; ‘Caras B’ amb Jaime López; ‘So de cine’ amb Vicenç Comajuncosas i la doble sessió de ‘Distrito Club’ de José Antonio Feltrero’

La resta de la programa es complementa amb espais oferts per La Xarxa Ràdio com ‘Moments d’Òpera’, ‘Via Verda’, ‘A les portes de Troia’ o ‘Valors a l’alça’ a més de ‘Cocodril Club’ amb Albert Malla.

Més informació a www.radiosantandreu.com i als 98.0 fm