98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / T’expliquem el dispositiu de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per l’organització de les eleccions generals

T’expliquem el dispositiu de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per l’organització de les eleccions generals

L’Ajuntament  de Sant Andreu de la Barca ultima l’organització de les eleccions generals d’aquest diumenge. 19.606 santandreuencs i santandreuenques tenen dret a vot en aquests comicis.

El consistori desplegarà un dispositiu d’efectius materials, personals i tècnics per a la celebració de les eleccions. D’aquest desplegament d’efectius i del que suposa la preparació d’unes eleccions per part del consistori  en parlem amb Begoña Aguado, secretària de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.


Unes eleccions que serán aquest diumenge, però que uns mesos abans ja es comença a preparar el dispositiu especial.

L’organització de la jornada electoral va començar fa unes setmanes, amb el sorteig dels components de les meses electorals i amb les tasques de notificació dels presidents i vocals nomenats per la Junta Electoral a més de  la preparació de tot el material, urnes, cabines, documentació.

La Brigada Municipal s’encarregarà de repartir les paperetes i les urnes pels 8 col·legis electorals que compataran amb la climatizació adequada. L’Ajunatment prendrà mesures per garantir les condicions de ventilació i climatització dels col·legis electorals i també del subministrament d’aigua als membres de les meses.

COL·LEGIS ELECTORALS

HOTEL D’ENTITATS – Centre De Recursos Socioculturals
ESCOLES VELLES – Ajuntament Sant Andreu de la Barca
COL·LEGI JOAN MARAGALL
BIBLIOTECA – CENTRE CULTURAL AIGUESTOSES
ESPAI JOVE – CENTRE CULTURAL AIGUESTOSES
SALA DE LES CULTURES – CENTRE CULTURAL AIGUESTOSES
CASA PEDEMONTE – Escola Bressol Municipal
CENTRE CIVIC – Parc Vall Palau

Cada mesa electoral  tindrà assignat un representant de l’administració, que s’encarregarà d’obrir el col·legi a les 8 hores, ajudar i assessorar els membres de les meses. També s’encarregaran de recollir les dades de participació de la jornada electoral i de l’escrutini a partir de les 20h.