98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / TESTIMONIS D’UNA PANDÈMIA – Des de la primera línea de CAP de Sant Andreu de la Barca

TESTIMONIS D’UNA PANDÈMIA – Des de la primera línea de CAP de Sant Andreu de la Barca

Els Centres d’Atenció Primària han estat una de les peces importants en la lluita contra la pandemia de la Covid-19.

 

8M ESPECIAL INFORMATIU DE RÀDIO SANT ANDREU (1)
A Sant Andreu de la Barca l’equip de professionals que formen part de l’Equip d’Atenció Primària de salut han treballat de forma incansable per oferir el millor d’ells mateixos. Com han viscut la pandèmia a nivell professional i personal?
Ho coneixerem a través del reportatge dels serveis informatius de Ràdio San Andreu on donem veu a persones que formen part del Centre d’Atenció Primària de Salut de Sant Andreu de la Barca
Testimonis de primer mà, en representació de la resta de companys on través de les seves paraules coneixerem el seu esforç, la seva lluita, però també les seves pors i les incerteses del moment.

EAP SANT ANDREU BARCA LLIBRES

Imatge del lliurament del llibres per part de Ràdio Sant Andreu a l’equip sanitari – Sant Jordi 2020

TESTIMONIS D’UNA PANDÈMIA – EL REPORTATGE

01-Com es va organitzar el Centre d’Atenció primària per afrontar l’inici de la pendèmia i com ho han viscut els professionals?

02-Durant la pandèmia van augmentar les visites domiciliàries i a les residències. Per fer les visites calia seguir un protocol molt estricte.

03-L’atenció telèfonica va aumentar i va pasar de les 11.000 a les 91.536 visites telèmatiques, fet que va canviar el dia dia del centre.

04-La tasca de la treballadora social, la gestió del dol per a les persones que perdien familiars sense possibilitat d’acomidar-se ni cerimònies i la incidència del virus de la Covid-19 entre els professionals del CAP.

El personal sanitari rep segona dosi vacuna COVID-19 - 10

05-L’activitat de pediatria es va traslladar al Centre Cívic de la Plana per aïllar els nens i nenes del centre i poder atendre amb més mesures de seguretat.

06-Més tard s’incoporarien els Gestors Covid

07-Com veuen el futur els professionals del Centre d’Atenció Primària? L’arriba a principis de gener de 2021 de la vacuna fa que es pugui veure llum a la foscor de la pandèmia.