98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tens una empresa o un comerç i vols augmentar el seu potencial i creixement?

Tens una empresa o un comerç i vols augmentar el seu potencial i creixement?

L’Ajuntament de de Sant Andreu de la Barca col·labora  en els dos projectes finançats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Les empreses i els comerços poden augmentar el seu potencial i creixement gràcies als programes “Accelera el Creixement” i “Comerç 21”.

Inma Ortega, tècnica de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls dos programes a Ràdio Sant Andreu.

ACCELERA I COMERÇ 21

ACCELERA EL CREIXEMENT

MÉS INFORMACIÓ

Des de l’any 2012 es duu a terme anualment amb la participació de 50 pimes. Se’ls proporcionen els serveis necessaris per a accelerar el seu creixement, i s’incideix sobretot en els elements clau següents:

Transformació digital, la internacionalització, el finançament, la comercialització o l’organització i equip directiu.

L’objectiu és identificar les palanques de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Amb el programa, les empreses poden portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau d’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

Fins 7  de juny està obert el periode d’inscripció que es pot realitzar a les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són:

  • Petita o mitjana empresa amb 3 o més treballadors
  • La matriu de l’empresa o el centre de decisions ha d’estar a la demarcació de Barcelona
  • Trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys
  • Voluntat d’invertir en creixement empresarial

 

COMERÇ 21

MÉS INFORMACIÓ

Aquest és un programa de suport per donar l’impuls als comerços i parades de mercat amb l’objectiu de re-activar el comerç.
El programa ajudarà a definir i implementar noves estratègies, redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització,equip humà i  professionalització i gestió. Està adreçat a  50 microempreses comercials i/o serveis o parades de mercat municipal de la província de Barcelona per ajudar-les a definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual.