98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Si tens entre 16 i 21 anys i no has acabat l’ESO i busques feina, aquesta notícia t’interessa

Si tens entre 16 i 21 anys i no has acabat l’ESO i busques feina, aquesta notícia t’interessa

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre el periode d’inscripcions el PFI (Programa  de Formació i Inserció  adreçat a joves entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió.

Carmen López, docent del PFI de Sant Andreu de la Barca ha donat detall del curs a Ràdio Sant Andreu i ha destacat la metodologia que s’utilitza per formar i engrescar als joves i a oferir-los una segona oportunitat per a continuar els seus estudis o bé aconseguir una feina.

pfi

El joves que s’inscriguin i inicien el curs rebran un assessorament i pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa i començar una professió de manera pràctica a més d’un primer contacte amb el món laboral.

El PFI de Sant Andreu de la Barca ofereix un perfil professional d’“Auxiliar de comerç i atenció al públic”
La durada del curs és de 1000 hores en total (inclou 180 hores de Formació en Centres de Treball).

Qui obtingui la titulació rebrà una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. Aquesta certificació et facilita la realització de les Proves d’Accés al Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per treure’t el Graduat en Secundària.

El PFI està organitza pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

PREINSCRIPCIONS PFI