98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Cap de setmana teatral en el Teatre Núria Espert amb l’obra ‘You say tomato’

Cap de setmana teatral en el Teatre Núria Espert amb l’obra ‘You say tomato’

El diumenge 8 de maig Anna Moliner i Joan Negrié representaran a les 19h la comedia musical ‘You say tomato’, recent guanyadora del premi Crítica Serra d’Or al millor text de teatre català.

El dissabte 7 de maig la companyia  Zum Zum Teatre representarà l’obra familiar ‘La nena que vivia en una capsa de sabates ‘ a les 18h.

El tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Ferran Campmany ha comentat les dues representacions en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 

you say tomato

Divertida comèdia metateatral i en clau de parella sorgida de la Sala Muntaner.

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar justament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.I si ara, simplement, ho deixéssin estar? Han travessat el país en cotxe, han actuat a locals ruïnosos, han mantingut pesades converses amb empresaris indesitjables i s’han deixat la pell en cada concert; han renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, han regalat les nostres hores de son; ho han donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. I avui en el seu últim concert què passarà?
You Say Tomato és una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en que vivim.