98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert presenta la temporada del desè aniversari

El Teatre Núria Espert presenta la temporada del desè aniversari

Copia de 10 premi illa dels llibres (2)

 

El teatre de Sant Andreu de la Barca presenta una nova temporada  marcada per la celebració del desè aniversari i les mesures de seguretat i higiene per la COVID-19.

La nova temporada limitarà l’aforament al 50% i obrirà les seves portes una hora abans de l’inici de cada funció perquè els espectadors puguin anar accedint de manera esglaonada, es prendrà la temperatura a les persones que accedeixin a l’equipament.

TEATRE SEGUR

 

El regidor de Cultura Juan Pablo Beas ha donat detalls de la nova temporada.

JUAN PABLO TEATRE

NÚRIA ESPERT TORNA AL SEU TEATRE

L’actriu catalana tornarà al teatre que porta el seu nom  el 28 de novembre per interpretar ‘Romancero gitano’ de Federico García Lorca sota la direcció  de Lluís Pascual.

romancero-gitano-nuria-espert

El 27 de setembre arrencarà oficialment la temporada de tardor hivern amb la representació de “Conservando la memoria”, de la companya El Patio Teatro.  El 18 d’octubre, la companyia Titzina amb “La zanja”, el 18 d’octubre, i el 27 de novembre arribarà el torn de “Lo nuestro”,  l’obra ens arribarà a de la mà de la sala Flyhard amb Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch.

En el marc de la Festa de Sant Andreu, el 28 de novembre l’actriu Núria Espert representarà  “Romancero Gitano” de Federico Garcia Lorca i el 19 de desembre, concert de gospel amb la companyia Gospel Feelings.

 

EL POT PETIT PROTAGONITZA LA TEMPORADA FAMILIAR

pot petit

 

Sobre la temporada familiar el 29 de novembre a les 12 del migdia el grup d’en Pau la Jana i la Melmelada band, El Pot Petit, oferirà un repàs dels deus anys de trajectòria on no hi faltaran cançons com ‘El lleó vergonyós’, ‘Puja al meu coet’ o “Els pirates”.

Un mes abans podrem veure  ‘Hi ha res més avorrit que una princesa rosa?’ amb direcció de Paco Mir el 25 d’octubre i les titelles del Centre de Titelles de Lleida el 12 de desembre amb ‘On vas Moby Dick?’

TEATRE ABONAMENTS

 

teatre 01

 

teatre 02