98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert presenta la nova temporada amb interessants propostes

El Teatre Núria Espert presenta la nova temporada amb interessants propostes

L’humor de Piedrahita i la companyia Yllana, les obres ‘Escape Room i ‘Ovelles’  amb reconeguts actors i actrius catalans, l’homentage a Gila de la companya 4 Gags,  el musical ‘Balada per un home mort’ o la celebració dels 40 anys de la Coral Ferran Sors centren la programació teatral del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca a partir de setembre.

teatre nuria espert temporada 2019 setembre 2

El regidor de Cultura Juan Pablo Beas i Ramon Ferrer tècnic de Cultura han donat detalls a Ràdio Sant Andreu de la nova temporada teatral.

De la temporada de Petits Grans Espectacles destaquen lees obres ‘El monstre de colors’, l’adaptació del conte d’Anna Llenas el 22 de setembre, ‘Adéu Peter Pan’ el 20 d’octubre, ‘Pinocchio’ el 16 de novembre i ‘Munts de munts’ el 14 de novembre.

ENTREDES I ABONAMENTS

El proper dilluns 8 de juliol s’inicia la venda d’abonaments per a la temporada de teatre SETEMBRE-DESEMBRE 2019. Una excel·lent oportunitat per regalar/-se cultura.
Els periodes de venda són els següents:

– Dilluns 08/07/19 s’obre la venda de l’ABONAMENT PREMIUM, que inclou els 9 espectacles de color carbassa del programa. El cost és de 83,40€.

– Dimecres 10/07/19 s’obre la venda de l’ABONAMENT A LA CARTA, que inclou 6 espectacles a escollir d’entre tots els espectacles del programa, incloent els exclosos de l’ABONAMENT PREMIUM. Preu des de 40,95€.

– Divendres 12/07/19 s’obre la venda de l’ABONAMENT DUO que permet triar 2 espectacles de tot el programa, incloent els exclosos de l’ABONAMENT PREMIUM. Preu des de 14,00€

– Finalment es podran comprar entrades individuals a partir del divendres 12/07/19.

Més informació a www.teatrenuriaespert.cat

teatre 01 teatre 02 teatre 03 teatre 04