98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert presenta la nova temporada amb una amplia varietat d’espectacles

El Teatre Núria Espert presenta la nova temporada amb una amplia varietat d’espectacles

Dani Mateo, Manu Guix, la nova proposta i un diàleg entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany, principals propostes de la temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca.

També destaca la nova obra la la companyia local TeatrAndreu amb l’obra ‘Abajo el amor’ i els espectacles familiars. Una de les novetats d’aquest any és l’organització del Festival Zero, del 23 al 24 de febrer, una proposta adreçada fonamentalment als joves que preveu concerts musicals, muntatges teatrals i exhibicions de dansa.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas ha presentat la nova temporada teatral

Més informació i compra d’entrades  a www.teatrenuriaespert.cat

TEMPORADA TEATRE NURIA ESPERT 2018

La temporada comença el dia 14 de gener amb el muntatge “Abajo el amor”, de la companyia local TeatrAndreu; i seguirà el dia 27 de gener amb el monòleg “Desencadenado”, de Dani Mateo.

Al mes de març pujarà a l’escenari municipal l’escola de dansa Paca García amb el seu espectacle de dansa flamenca “La pasión”; i el 24 de març arribarà el torn de la proposta de Jordi Coca, que proposa un curiós teatre-document que simula un diàleg entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany.

A l’abril podrem veure el muntatge “Il·luminats”, el dia 7; i el 22 d’abril “Sol solet”, basada en l’obra d’Àngel Guimerà i interpretada per Mercè Aránega, Laura Aubert i Javier Beltran, entre d’altres.

“Les noies de mossbank road”, amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat seran les encarregades d’encetar el programa al mes de maig (el dia 5) i aquets mes es completarà amb “Després de tot”, amb Manu Guix, el 18 de maig.