98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tania González i Rubén Castro creen el primer joc de taula de l’esport femení

Tania González i Rubén Castro creen el primer joc de taula de l’esport femení

Joc igualtat 01

‘El juego de deporte femenino’, ha estat creat per Tania González i Rubén Castro amb l’objectiu de promoure la igualtat en l’esport. El joc es pot descarregar gratuïtament a la pàgina web de playfem.es.

González i Castro són els codirectors del portal dedicat a l’esport femení ens proposen un joc de taula amb 100 preguntes i reptes sobre la història de l’esport femení i moltes curiositats.

Joc igualtat 03

El joc consta d’un tauler amb caselles relacionades amb l’esport femení (gimnàs, camp de rugbi, piscina, quiosc…) que cal travessar fins a aconseguir la Copa Playfem.es

Joc igualtat 04
Per aconseguir la copa cal travessar obstacles com les targetes vermelles, l’Hospital o fins i tot les targetes grogues.
Aquestes últimes, les targetes grogues posaran a prova tot l’enginy per a “demostrar quant saps d’esport femení”, ja que inclouen preguntes, reptes o accions per a conèixer detalls de la història de l’esport femení i curiositats.

Joc igualtat 02

Aquest joc de taula és una bona opció per a jugar en família, grups d’amigues i amics o fins i tot en el col·legi o institut, ja que es tracta de “un joc educatiu però amb suficients dosis de diversió per a motivar a les i els joves”.