98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tallers i jocs als instituts per informar sobre els perills que suposa el consum de tabac

Tallers i jocs als instituts per informar sobre els perills que suposa el consum de tabac

El 31 de maig se celebra Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1988, aconsegueix centrar l’atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública.

A Sant Andreu de la Barca són vàries les activitats promogudes pel centre d’atenció primària a través de la consulta de deshabituació tabàquica o de l’ajuntament que cada any sorteja 800 euros entre les persones que han deixat de fumar i han passat per la consulta. En el darrer any s’han fet 287 visites en el CAP de l’Avinguda Constitució.

Des de l’Ajuntament s’organitza a través de les escoles un concurs per escollir el cartell i eslògan  per la campanya municipal del dia Mundial Sense Tabac.
Enguany, Gerard Fernández, alumne de 6è de l’escola José Juan Ortiz ha estat el guanyador del concurs escolar per escollir el cartell i eslògan de la Campanya del Dia Mundial Sense Tabac.

Des de l’equip d’atenció primària s’han fet xerrades als instituts per conscienciar als joves sobre els perills de fumar per a la salut i també activitats com L’Aranya peluda del tabac que es realitza aquests dies als patits dels instituts de Sant Andreu de la Barca.

Hem parlat amb alumnes de l’Institut Montserrat Roig que han parlat de l’activitat.