98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Taller per saber utilitzar el tèlèfon mòbil al Casal de la Gent Gran

Taller per saber utilitzar el tèlèfon mòbil al Casal de la Gent Gran

Avui dia sembla que el mòbil sigui una extensió del nostre braç. És una eina per estar constantment en contacte amb aquells que estan lluny, el que abans es feia amb una carta o amb una trucada, ara es pot fer a través d’una videotrucada i veure la cara, el més semblant a parlar en persona.

Els missatges de veu molts cops substitueixen les trucades. Hi ha bancs que inclús operen majoritàriament a través d’aplicacions. Molts hem crescut amb el mòbil i utilitzar-ho és una cosa que ens surt natural. Però hi ha qui l’aparició d’aquestes noves tecnologies els hi ha agafat ja bastant grans i, per diferents circumstàncies, no han pogut aprendre o els hi costa molt.

Al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany s’han organitzat tallers de mòbil, on la Marta Ginesta els ensenya les nocions bàsiques per aprendre a fer servir els mòbils.

El motiu pel qual han decidit formar part d’aquest taller són diversos: per aprendre simplement, perquè els seus nets saben fer servir i ells també volen o per refrescar coneixements que ja tenien.

Durant el mes de febrer s’han organitzat aquests tallers, on només poden assistir deu persones prèviament inscrites i tenen una durada d’una hora i trenta minuts. Aquests tallers, juntament les classes d’informàtica, ajuden a l’alfabetització digital d’un sector important de la població