98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La T-Mobilitat podria estar operativa a Sant Andreu de la Barca l’1 de gener de 2019

La T-Mobilitat podria estar operativa a Sant Andreu de la Barca l’1 de gener de 2019

T-mobilitat webLa posada en marxa d’aquest projecte ha fet que la integració del transport públic de Sant Andreu de la Barca a la zona tarifària 1, s’hagi ajornat fins a la implantació del nou sistema.

L’alcalde Enric Llorca ha comentat que l’1 de gener del 2019 podria entrar en funcionament a Sant Andreu de la Barca.

La futura T-Mobilitat, serà una nova targeta de transport que substituirà els títols de transport que coneixem actualment i s’adaptarà a la mobilitat real de cada ciutadà.

La T-Mobilitat permetrà calcular el preu del transport de manera personalitzada i en funció del viatge, els quilòmetres recorreguts i freqüència de pas.

Aquesta targeta unipersonal substituirà gradualment tota la gamma actual de títols de transport.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que depèn de la Generalitat, prepara la modificació integral del sistema de transport actual, un fet que permetrà calcular el preu del transport públic de manera personalitzada i que acabarà amb els títols de transport que coneixem actualment, incloses les zones tarifàries.

El nou sistema, segons ha explicat fins al moment la Generalitat, també permetrà fer bonificacions pels usuaris que facin servir el transport públic amb més freqüència.