98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Sortejades les dues entrades dobles per veure el musical ‘Un rossa legal’

Sortejades les dues entrades dobles per veure el musical ‘Un rossa legal’

Ràdio Sant Andreu ha sortejt dues entrades dobles  per veure el musical de TeatrAndreu el diumenge 15 de gener a les 18h

PROMO SORTEIG ENTRADES
Les guanyadores són:

MARIA REYES i ALBA JOVÉ

 

Un nou musical de la companyia  TEATRANDREU després de RENT

TeatrAndreu representarà els dies 14, 15, 21 i 22 de gener El musical ‘Una rossa legal’ al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.
El musical està basat en el personatge d’Elle Woods, una rossa molt atractiva, aparentment ximple i superficial, que només pensa en el món de la cosmètica i la moda. El seu únic objectiu és casar-se amb el seu promès atractiu i ric. Però ell vol ser polític i sap que una esposa com l’Elle seria un obstacle per a la seva carrera. Per tant, decideix deixar-la i entrar a la prestigiosa universitat de Harvard per començar els seus estudis.

L’Elle, amb el desig de recuperar el seu amor i de la manera més fàcil i absurda, aconsegueix entrar a Harvard. Una vegada allà, comença a canviar la seva forma de pensar i a fer ús de la seva intel·ligència oculta. Precisament serà gràcies al seu coneixement de la moda i la seva experiència vital, que aconseguirà inesperadament avançar tant romànticament com acadèmicament.

Entrades disponibles a http://www.teatrenuriaespert.cat