98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca lliura més de 3.000 euros per la reconstrucció d’Equador

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca lliura més de 3.000 euros per la reconstrucció d’Equador

L’alcalde Enric Llorca ha fet el lliurament al Cònsul General de l’Equador a Barcelona.

 

Lliurament diners Aa Equador

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha lliurat a l’Equador els diners recaptats per la seva reconstrucció després dels terratremols que va patir el país sud-americà el passat més d’abril i que ha provocat 660 morts i més de 51.000 ferits.

L’Ajuntament ha fet el lliurament al Cònsul General de l’Equador a Barcelona, Richard Eduardo Olivo, del xec per valor de 1.010 euros que són els diners aconseguits en la gala benèfica organitzada el 23 d’abril en honor de la Creu Roja i que l’ONG destinarà a l’Equador per poder fer la reconstrucció del país.

D’altra banda, el consistori ha lliurat un segon xec per valor de 2.000 euros, una quantitat que aporta l’Ajuntament i el Fòrum Solidari de Sant Andreu de la Barca, integrat per diverses entitats de la ciutat.

A més, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert un compte bancari perquè els ciutadans puguin fer les seves aportacions particulars, que posteriorment es cediran al Govern de l’Equador.

L’acte del lliurament dels diners recpatats per a la reconstucció d’Equador ha comptat amb la presència de representants de la Creu Roja al Baix  Llobregat Nord i regidors de l’Ajunatment de Sant Andreu de la Barca,