98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / S’inicia el procés de participació ciutadana del Pla Director Urbanístic Metropolità

S’inicia el procés de participació ciutadana del Pla Director Urbanístic Metropolità

 

Els ciutadans podran debatre i fer aportacions sobre el futur PDU metropolità el pròxim 25 de setembre a les 18.00, al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Aquesta jornada participativa correspon a l’àmbit de la Vall Baixa i l’Ordal on s’inclou Sant Andreu de la Barca.

2019_02_07_Inauguració Expo Metròpolis de Ciutats a Cornellà (8)Coincidint amb aquest debat, s’ha inaugurat l’exposició “Metròpolis de ciutats” al  Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, una mostra itinerant que pretén acostar el futur urbanisme metropolità a la ciutadania d’una manera fàcil, didàctica i pedagògica. Aquesta mostra estarà oberta al públic fins el pròxim 29 de setembre.

Sant Feliu de Llobregat acollirà el pròxim 25 de setembre una jornada de participació ciutadana amb l’objectiu de donar veu a la ciutadania i ajudar a divulgar els continguts de l’avanç del PDU metropolità.

Els ciutadans podran contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic.

Canals de participació en línia per fer les aportacions de forma telemàtica: un espai per a la recollida de suggeriments (https://urbanisme.amb.cat/participacio/suggeriments) i una enquesta (http://urbanisme.amb.cat/participacio/participa/en-linia).

 

 

Exposició “Metròpolis de ciutats”

Aquest dilluns 16 de setembre obre les portes l’exposició “Metròpolis de ciutats” al

Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, una mostra itinerant que pretén acostar el futur urbanisme metropolità a la ciutadania d’una manera fàcil, didàctica i pedagògica. Aquesta mostra estarà oberta al públic fins el pròxim 29 de setembre.