98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Com s’han desenvolupat els primers exàmens de les PAU a Sant Andreu de la Barca?

Com s’han desenvolupat els primers exàmens de les PAU a Sant Andreu de la Barca?

Selectivitat 2020 - 07

Ràdio Sant Andreu ha realitzat un reportatge sobre l’inici de les Proves d’Accés a la Universitat que s’han dut a  terme  a L’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca.

Selectivitat 2020 - 05

Clara Prats professora de Universitat Politècnica de Catalunya i presidenta del tribunal de les PAU ha destacat que l’inici de les proves a Sant Andreu de la Barca han estat marcades per la normalitat i seguint les mesures de seguretat i higiene. Ha destacat les facilitats del centre per fer possible les proves.

Selectivitat 2020 - 06

El director de l’Institut El Palau, Josep Antón Asín no descarta que els propers anys el centre santandreuenc pugui continuar a collint les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)

Selectivitat 2020 - 08Les proves d’accés a la universitat arrenquen amb nervis però amb molta concentració per part dels estudiants. Hem copsat l’opinió i els sentiments dels alumnes que a partir d’avui s’examinen i que abans de les vuit del matí ja esperaven davant de l’IES El Palau. El primer exàmen a les 9 del matí.

Selectivitat 2020 - 01

Selectivitat 2020 - 04

Un centenar d’alumnes dels dos instituts de Sant Andreu de la Barca realitzen a partir d’avui dimarts les Proves d’Accés a la Universitat. Enguany i de forma excepcional es fan a L’IES El Palau on s’ha habilitat el gimnàs i la planta baixa de l’edifici per seguir amb les recomanacions de seguretat i higiene.

A més dels alumnes de L’IES El Palau i l’Institut Montserrat Roig també realitzaran les proves a Sant Andreu de la Barca alumnes de Pallejà, Vallirana i Corbera.

Selectivitat 2020 - 03