98.0 fm En directe Signal
Home / Política / Sessió informativa sobre el TTIP a Sant Andreu de la Barca

Sessió informativa sobre el TTIP a Sant Andreu de la Barca

ERC, ICV-EUiA i Podemos organitzen una xerrada informativa sobre el TTIP a Sant Andreu de la Barca aquets dissabte a les 12h a la PLaça Federico Garcia Lorca.
La xerrada organitzada per les tres formacions polítiques servirà per denunciar les negocioacions entre els Estats Units i Europa per crear el TTIP (El  tractat de lliure comerç entre Estats Units i Europa).

Cesca Muñoz, portaveu d‘ICV -EUiA a Sant Andreu de la Barca ha destacat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu perquè s’oposa a aquest tractat i quins aspectes negatius provocaria la posada en marxa delTTIP.


Entre els aspectes negatius ha destacat la pèrdua dels drets laborals, limitació dels drets de representació col·lectiva dels treballadors,  l’ oblit del principi de precaució en matèria d’estàndars tècnics que obriria la porta als transgènics i a la manca de seguretat en diversos àmbits mediambientals o  la limitació de la sobirania nacional, privatització de molts serveis públics i concessió de més poder a les multinacionals.