98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Servei Local de Català – Vols obtindre el nivell C2 de Català?

Servei Local de Català – Vols obtindre el nivell C2 de Català?

Rosa Monforte, responsable de Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls de la nova inscripció als cursos de català amb una oferta extraordinària per al nivell C2.

Proves de col·locació

Fins al 15 de març, les persones que vulguin fer un curs han d’acreditar els coneixements de català amb un certificat o bé fent una prova. Del 24 al 29 de març s’ha de formalitzar la inscripció als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) activa un nou període d’inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre, amb la incorporació d’una oferta extraordinària de cursos intensius del nivell superior (C2) que s’imparteix en línia.

Aquests cursos tenen una durada de 4 mesos (d’inicis d’abril fins a finals de juliol) i s’estima que requereixen una dedicació intensiva d’entre 10 i 12 hores a la setmana per completar el programa de 90 hores. L’examen final per obtenir el certificat serà presencial.

Abans de formalitzar la inscripció, les persones interessades a fer un curs de nivell C2 han d’acreditar que disposen del certificat oficial del nivell de suficiència (C1) emès per la Secretaria de Política Lingüística o pel CPNL, o bé hauran de fer una prova de col·locació.