98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Servei Local de Català – Tot a punt per l’inici d’una edició del Voluntariat per la Llengua

Servei Local de Català – Tot a punt per l’inici d’una edició del Voluntariat per la Llengua

Cada dimecres al Via directa l’espai de llengua catalana

Servei Local Catlà- Rosa Monforte

Rosa Monforte ha comentat la nova edició del programa Voluntariat per la Llengua que començarà oficialment el dia 13 de març, a les 19 hores amb  la presentació de les parelles lingüístiques a  la Sala de Conferències de les Escoles Velles.
Aquesta activitat es celebràrà dins el marc de la Setmana Intercultural, com és habitual des dels darrers anys.

També  ha parlat de Social Diabetes, l’app del 2014 amb més impacte social, guanyadora del Big ImpactAward dins els Mobile PremierAwards. Una aplicació mòbil per controlar la diabetis. Ofereix al pacient una solució integral, a través d’una interfície fàcil d’utilitzar.

Aquesta setmana arriba una altra pel·lícula del cicle CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català. Podeu veure-la dissabte 8 de març en la sessió de les 16.30 als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.  En aquest cas es tracta del film Avions, la història de l’avió Dusty que somia participar en una competició aèria d’alta volada. El problema és que li fan por les altures.

El Servei Local de Català disposa d’unes entrades 2×1.  Tots els interessats poden passar pel Servei Local de Català a buscar-ne.  (Escoles Velles).