98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Servei Local de Català – Homenatge a Joana Raspall i especial jocs en català

Servei Local de Català – Homenatge a Joana Raspall i especial jocs en català

Cada dimecres al Via directa l’espai de llengua catalana

Avui a l’espai de Català Rosa Monforte ha parlat de l’escriptora Joana Raspall que ha mort als 100 anys. També ha dedicat bona part de l’espai per comentar informacions sobre jocs en català.

i tu jugues en catalaUn any més el CPNL engega la campanya de Nadal i ofereix un recull complet perquè qui vulgui jugar en català tingui al seu abast tota l’oferta existent.  Tota la informació a: http://www.cpnl.cat/jocs/ 
On trobarem  el catàleg de jocs en català actualitzat amb un cercador que permet fer la cerca per paraules, per categories de joc i per edat. Conté també la llista que indica el nom de la joguina, el fabricant, l’edat i la categoria. Aquest catàleg també us el podeu descarregar en format PDF.

el web de la Plataforma per la Llengua dedicat a aquest tema i des del qual també s’hi pot accedir del des web del CPNL (http://www.jocsijoguines.cat/). El web de la Plataforma conté un cercador de jocs i joguines amb diferents possibilitats de cerca, informació sobre les botigues que venen jocs i joguines en català, empreses i fabricants de jocs i joguines en català, informació sobre la importància del joc en català i el marc legal amb la informació del Codi de consum sobre l’etiquetatge. També hi podeu trobar l’enllaç amb la informació sobre la 10 Festa del Joc i el Lleure en Català que va organitzar la Plataforma per la Llengua dissabte passat.

D’altra banda, us podeu descarregar la carta als Reis tot i que ben aviat arribaran al Servei Local de Català i les començarem a repartir.