98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Servei Local De Català – Exposició ‘Mirades i veus del català i 13a edició del Voluntariat per la Llengua

Servei Local De Català – Exposició ‘Mirades i veus del català i 13a edició del Voluntariat per la Llengua

Fins el dia 25 de març es pot visitar a la Biblioteca Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca l’exposició “Mirades i veus del català”.

exposició mirades i veus del catala
Rosa Monforte del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha comentat al programa Vioa Directa de Ràdio Sant Andreu que uns dels principals objectius de l’exposició és desfer tòpics i estereotips referits a les persones immigrades i l’aprenentatge del català com a llengua comuna. Alhora vol fer visible la diversitat de parlants d’altres llengües a Catalunya, posant en valor les aportacions de les seves llengües i cultures a la societat catalana i la riquesa que això suposa per al nostre país.
‘Mirades i veus de català’ vol ser també un espai per al diàleg i l’intercanvi i per això volem conèixer la teva mirada i escoltar la teva veu. Deixa la teva empremta a l’exposició posant en aquest pàgina les teves opinions i els teus suggeriments per promoure el català com la llengua comuna.  A través del web miradesiveusdelcatalà.cat/sumat  i  Twitter amb l’etiqueta #miradesiveusdelcatalà.

 

Dijous 12 de març, a les 19.30 h, a la sala de Conferències de les Escoles Velles es farà l’acte de presentació de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua