98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Comencen les inscripcions als nous cursos de català per a adults

Servei Local de Català – Comencen les inscripcions als nous cursos de català per a adults

Del 16 al 25 de setembre el Servei Local de Català obre el periode de matriculacions pels nous cursos de català. Les inscripcions es poden fer a les instal·lacions del Servei Local de Català a Les Escoles Velles o bé trucant al 93 682 55 88.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha comentat al progrma Via Directa de Ràdio Sant Andreu els cursos que s’ofereixen aquest any i les novetats.

S”ofereixen cinc cursos de diversos nivells  Bàsic 1,  Bàsic 3,  Elemental 2, Intermedi 1 i Suficiència 1.
Al final de cada mòdul s’obté la titulació homologada oficial equivalent als títols de la DGPL i amb correspondència al MECR.

cursos

Els cursos es complementen amb activitats culturals i de coneixement de l’entorn que permeten a l’alumne entrar a formar part de la comunitat lingüística en un sentit ampli i complet en els casos de nous parlants ser partícip de l’activitat cultural i social del país per que fa a la resta.

A banda de les activitats habituals que coorganitza el Servei Local de Català com el Cinema CINC, la Ludoteca de Nadal, etc. i les activitats en què els alumnes prenen un protagonisme rellevant com el Dia Mundial de la Poesia, el Voluntariat per la Llengua, la Trobada Gastronòmica (IV) o  el Dia Mundial de la Llengua Materna.

 

Horari matriculacions:

Matí:
De dilluns a divendres de 10 a 13 h

Tarda:
Dimarts i dijous de  16.30 A 19 h