98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / SERVEI LOCAL DE CATALÀ – Càsting per participar en un anunci del programa Voluntariat per la Llengua

SERVEI LOCAL DE CATALÀ – Càsting per participar en un anunci del programa Voluntariat per la Llengua

voluntariatLa Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) preparen una nova campanya publicitària del Voluntariat per la llengua (VxL) que, per primera vegada, protagonitzaran participants reals en el programa.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls del càsting a  Ràdio Sant Andreu.

Totes les persones amb carnet de VxL vigent (no cal que tinguin cap tipus d’experiència prèvia en l’àmbit de la publicitat o la interpretació) podran inscriure’s fins al divendres 7 de febrer en el càsting que es farà a les ciutats de Girona, Barcelona i Tarragona els dies 11, 12 i 13 de febrer respectivament en horari de tarda (de 15 a 19 h aproximadament).

D’aquesta manera, els participants en parelles lingüístiques del VxL no només tindran l’oportunitat de ser escollits per sortir a la campanya, que es podrà veure durant el segon trimestre de l’any en diversos mitjans de comunicació i les xarxes socials, sinó que podran gaudir d’una experiència en l’àmbit de la publicitat.

Tota la informació relativa a la inscripció, les bases i les condicions es pot consultar a https://www.vxl.cat/casting2020.

Hi poden participar totes les persones amb el carnet de VxL vigent.