98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Servei Local de Català 16-10-2013

Servei Local de Català 16-10-2013

Els dimecres al Via directa l’espai del Servei Local de Català amb Rosa Monforte

Servei Local Catlà- Rosa Monforte

Avui a l’espai del Servei Local de Català del Via directa, Rosa Monforte ha parlate del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a més ens ha portat l’App de la setmana
Bolets (Mushtool), una aplicació mòbil que ofereix diferents utilitats als boletaires, tant als iniciats com als experimentats, amb la qual podràs:

  • Identificar els bolets que trobis mitjançant fitxes de bolets on apareix la foto del bolet i on s’indica si són comestibles o no, el nom científic, altres noms, diàmetre del barret, mida del peu, hàbitat i comentaris de l’expert.
  • Conèixer  noves espècies amb el joc d’identificació de bolets.
  • Guardar els llocs on has trobat els bolets i consultar-los més tard.
  • Buscar llocs on menjar després d’un dia boletaire o cuinar els teus bolets utilitzant el receptari.

 Aquesta setmana  a l’espai Revistes en català  ens ha recomanat  Enderrock, primera revista de rock en català, creada el 1993, que enguany celebra el vintè aniversari. La publicació és, des d’aleshores, una revista de referència, i va ser guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2004 de la Generalitat de Catalunya, per la seva aposta en l’àmbit musical i juvenil en català. Des del 2001, el Grup Enderrockcoorganitza el concurs Sona 9, i lliura anualment els Premis Enderrock.

L’Apunt musical d’avui  Bikimel i la cançó  Llaurant la llera del riu vermell de treball Stat Jònic

 

Servei Local Català – 16-10-2013 by Radio Sant Andreu .