98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat local / Servei Local de Català – Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran

Servei Local de Català – Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran

 

Inauguració-boulevard-18El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha posat en marxa el Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran M. Aurèlia Campmany. L’activitat es desenvolupa amb el format de tertúlia i les trobades tenen lloc cada dilluns i dimecres, de 4 a 5 de la tarda, al mateix Casal de la Gent Gran.

La dinamitzadora de les tertúlies és Josefina Casañas, professora d’institut jubilada, que s’encarrega que les converses siguin disteses i amenes, que hi participi tothom i que tots agafin confiança i perdin la vergonya. En aquests moments hi assisteixen 12 aprenents. Els nets, activitats que fan habitualment o durant el cap de setmana i altres temes que proposen els mateixos participants formen part del contingut de les converses.

D’aquesta manera s’ha donat una nova orientació a l’activitat d’aprenentatge de llengua catalana en format de classe que ja es feia al Casal de la Gent Gran i que el SLC sempre havia assessorat a través del dinamitzador Joan Planas, exalumne dels cursos de català i participant del voluntariat per la llengua en totes les edicions que s’han fet a Sant Andreu de la Barca.