98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Últims dies per participar en el concurs La teva recepta

Servei Local de Català – Últims dies per participar en el concurs La teva recepta

cuinerEl Servei Local de Català posa en marxa la 5a edició del concurs La teva recepta a fi de dinamitzar i donar visibilitat a les receptes incloses en l’apartat del Receptari de Sant Andreu de la Barca del blog Enganxa’t al català. Les receptes que conté el blog són fruit de les trobades gastronòmiques amb què es clouen, cada mes de juny i des del 2013, les edicions del Voluntariat per la llengua i els cursos de català. En l’actualitat podeu trobar un centenar llarg de receptes entre begudes, primers i segons plats, i postres, elaborades pels alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català. No cal dir que si hi trobeu a faltar alguna recepta, us agrairíem que ens ho féssiu saber o que ens la féssiu arribar.

Bases del concurs

1. Heu de fer un comentari a la recepta que us agradi més o que us hagi cridat l’atenció per la raó que sigui anant a la mateixa entrada del blog on hi ha el nom de la recepta (banda esquerra). Hi ha 25 receptes per comentar. Podeu explicar el que vulgueu: què us sembla la recepta, si l’heu experimentada, què us crida l’atenció, per quin motiu us agrada, etc. En definitiva, es tracta d’escriure una mica.

2. Heu d’escriure el comentari en català.

3. Només participen en aquesta edició del concurs La teva recepta, les receptes presentades a la VI Trobada Gastronòmica Intercultural, és a dir, totes les receptes que es van presentar en aquesta trobada i que són les que tenen la data d’entrada del 2018.

4. Heu de fer-nos arribar els vostres comentaris entre l’1 i el 28 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).

5. Cada participant només hi podrà fer un comentari una sola vegada.

6. Entre tots els participants sortejarem un exemplar del llibre de Joan Roca: Cuina mare. Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa de Columna Edicions. També rebrà un exemplar del mateix llibre l’autor de la recepta més comentada. El sorteig es farà en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu del dia 8 de maig de 2019