98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Nova edició de la campanya I tu, jugues en català? Per cinquè any consecutiu e

Servei Local de Català – Nova edició de la campanya I tu, jugues en català? Per cinquè any consecutiu e

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu els objectius de la campanya.

logo-i-tuPer cinquè any consecutiu es posa en marxa aquest programa des del Consorci per a la Normalització Lingüística, coincidint amb la campanya de Nadal, i amb la finalitat de promoure la presència del català en el consum de jocs i joguines durant les celebracions de Nadal i Reis.

Aquest any es poden trobar al catàleg més de 750 jocs en català.

17 fabricants del sector adherits: s’han compromès amb la llengua catalana per adaptar el joc a la demanda lingüística de la clientela i a fi de  normalitzar la presència de la llengua catalana en el sector.

Més de 400 (426) establiments col·laboren en el programa a tot Catalunya i el fan visible.

On podem trobar tota aquesta informació?

-Al web del Consorci per a la Normalització Lingüística www.cpnl/jocs/

-Trobarem el catàleg amb tota la informació dels jocs que es poden trobar en català i amb totes les característiques.

  • El catàleg també està disponible en format d’app (tant per a Android com per a IOS). A través de l’app també podem accedir als establiments que donen suport al programa a fi de trobar de trobar els més propers a la ubicació de l’usuari. Els jocs es poden valorar des de la pàgina web i des de l’aplicació.

Al catàleg poden fer la consulta per tipologia de joc (joc de taula, joc multimèdia, llibres joc, etc.), per edat, i per paraules (pel nom).