98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Servei Local de Català – Continua el Cicle de Cinema Infantil en Català amb “Mascotes 2”

Servei Local de Català – Continua el Cicle de Cinema Infantil en Català amb “Mascotes 2”

Rosa monforte, responsable del Servei Local de Català ha comnetat a Ràdio Sant Andreu la pel·lícua ‘Mascotes 2’ que es podrà veure aquest dissabte a les 16.30 en els Cinemes Atrium dins del Cicle de Cinema Infantil en Català.
També ha comentat l’inici de la nova edició del programa Volutariat per la Llengua.

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que compta en aquesta ciutat amb la col·laboració d’Atrium Cines i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

FOTO_MASCOTES-2-fotograma

Mascotes 2 29 de febrer

Angry Birds 2: La pel·lícula 18 d’abril

Playmobil: La pel·lícula 9 de maig

Totes les sessions tenen lloc als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca en la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 hores.

Des de la primera edició que es va portar a terme a Sant Andreu de la Barca el gener del 2014 han passat pels Atrium Cines un total de 2.251 espectadors i s’hi han projectat 53 pel·lícules infantils.

La iniciativa potencia el consum de pel·lícules en català amb un ampli ventall de films de reestrena, a preus baixos (4 €), i suposa una bona oportunitat perquè els infants puguin gaudir d’una oferta de cinema infantil de qualitat, en català i a prop.