98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Servei Local de Català – Continua el Cicle de Cinema en Català i arrenca una nova edició del concurs ‘La teva recepta’

Servei Local de Català – Continua el Cicle de Cinema en Català i arrenca una nova edició del concurs ‘La teva recepta’

ralph internetRosa Monforte del Servei Local de Català ha comentat a Ràdio Sant Andreu la projecció de la pel·lícula ‘En Ralph destrueix internet’ aquest dissabte als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca a les 16.30 hores.

El Servei Local de Català inicia la 5a edició del concurs ‘La teva recepta’ a fi de dinamitzar i donar visibilitat a les receptes incloses en l’apartat del Receptari de Sant Andreu de la Barca del blog Enganxa’t al català. Les receptes que conté el blog són fruit de les trobades gastronòmiques amb què es clouen, cada mes de juny i des del 2013, les edicions del Voluntariat per la llengua i els cursos de català. En l’actualitat podeu trobar un centenar llarg de receptes entre begudes, primers i segons plats, i postres, elaborades pels alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català.

Bases del concurs

1. Heu de fer un comentari a la recepta que us agradi més o que us hagi cridat l’atenció per la raó que sigui anant a la mateixa entrada del blog on hi ha el nom de la recepta (banda esquerra). Hi ha 25 receptes per comentar. Podeu explicar el que vulgueu: què us sembla la recepta, si l’heu experimentada, què us crida l’atenció, per quin motiu us agrada, etc. En definitiva, es tracta d’escriure una mica.

2. Heu d’escriure el comentari en català.

3. Només participen en aquesta edició del concurs La teva recepta, les receptes presentades a la VI Trobada Gastronòmica Intercultural, és a dir, totes les receptes que es van presentar en aquesta trobada i que són les que tenen la data d’entrada del 2018.

4. Heu de fer-nos arribar els vostres comentaris entre l’1 i el 28 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).

5. Cada participant només hi podrà fer un comentari una sola vegada.

6. Entre tots els participants sortejarem un exemplar del llibre de Joan Roca: Cuina mare. Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa de Columna Edicions. També rebrà un exemplar del mateix llibre l’autor de la recepta més comentada. El sorteig es farà en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu del dia 8 de maig de 2019.