98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Comença la campanya I, tu jugues en català?

Servei Local de Català – Comença la campanya I, tu jugues en català?

Rosa Monforte responsable del Servei Local de Català ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu la campanya I tu, jugues en català? vol contribuir a potenciar l’ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística dóna a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i en fomenta l’ús i el consum a través de la campanya I tu, jugues en català?.

Més de 400 botigues de tot Catalunya donen suport a la campanya. Els establiments adherits s’identifiquen amb una capsa vermella i prenen el compromís de fer visibles els jocs i les joguines que incorporin el català.

A més de les botigues, el CPNL ha tancat acords amb fabricants de jocs per promoure l’ús del català en aquest àmbit.

slide_concurs

CONCURS FOTOGRÀFIC
La quarta edició de la campanya es presenta amb diverses novetats. La principal és un concurs fotogràfic que es farà de l’1 al 21 de desembre a través d’Instagram, Facebook i Twitter.
Per participar-hi només caldrà penjar fotografies del joc o de la joguina preferits amb l’etiqueta #itujuguesencatalà.

Les tres millors fotos obtindran, cadascuna, tres premis (podeu consultar el web del concurs a l’adreça www.cpnl.cat/itujugues) cedits per Tarragona Turisme, XANASCAT, DagollDagomScaramouche, Abacus i Devir