98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Servei Local de Català – Arrenca la quarta edició del concurs ‘La teva recepta’

Servei Local de Català – Arrenca la quarta edició del concurs ‘La teva recepta’

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha comentat a Ràdio Sant Andreu les bases del concurs.

El Servei Local de Català posaen marxa la 4a edició del concurs ‘La teva recepta’ a fi de dinamitzar i donar visibilitat a les receptes incloses en l’apartat del Receptari de Sant Andreu de la Barca del blog Enganxa’t al català. Les receptes que conté el blog són fruit de les trobades gastronòmiques amb què es clouen, cada mes de juny i des del 2013, les edicions del Voluntariat per la llengua i els cursos de català.

En l’actualitat podeu trobar un centenar llarg de receptes entre begudes, primers i segons plats, i postres, elaborades pels alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català.

cuinerBases del concurs

1. Heu de fer un comentari a la recepta que us agradi més o que us hagi cridat l’atenció per la raó que sigui anant a la mateixa entrada del blog on hi ha el nom de la recepta (banda esquerra). Podeu explicar el que vulgueu: què us sembla la recepta, si l’heu experimentada, què us crida l’atenció, per quin motiu us agrada, etc. En definitiva, es tracta d’escriure una mica.

2. Heu d’escriure el comentari en català.

3. Només participen en aquesta edició del concurs La teva recepta, les receptes presentades a la V Trobada Gastronòmica Intercultural, és a dir, totes les receptes que es van presentar en aquesta trobada i que són les que tenen la data del 2017.

4. Heu de fer-nos arribar els vostres comentaris entre el 16 d’abril i el 7 de maig del 2018 (ambdós inclosos).

5. Cada participant només hi podrà fer un comentari una sola vegada.

6. Entre tots els participants sortejarem dos exemplars del llibre de David Andrés De l’alta cuina a casa: un entre tots els participants i un altre per a l’autor de la recepta més comentada. El sorteig es farà en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu del dia 9 de maig de 2018.