98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Servei Local de Català – Arrenca una nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català

Servei Local de Català – Arrenca una nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha comentat a Ràdio Sant Andreu l’inici el 3 de novembre del cicle als Cinemes Atrium de Sant Andreu de la Barca.

CINEMA CINCEl 3 de novembre arriba una nova edició del CINC, l’edició de tardor d’aquest Cicle de Cinema Infantil en Català, als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta edició serà la 10a que es porta a terme a la nostra ciutat des que el mes de gener de 2014, el Servei Local de Català i els Atrium Cines es van incorporar al projecte del CINC de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que actualment també des d’aquest any compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

La iniciativa ofereix una programació de cinema infantil que potencia el consum de pel·lícules en català amb una bona oferta de films de reestrena, a preus baixos i amb una àmplia distribució territorial, que arriba a més de 50 poblacions de Catalunya.

41 PEL·LÍCULES I 1916 ESPECTADORS A SANT ANDREU DE LA BARCA

Des del gener del 2014 han passat pels Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca un total de 1.916 espectadors i s’han projectat 41 pel·lícules diferents. El cicle s’organitza en dues edicions a l’any, una té lloc a la primavera i l’altra a la tardor i en cadascuna es projecten quatre pel·lícules diferents sempre en l’horari de la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 h. Flexibilitat de les edicions actuals. L’oferta del CINC és una bona ocasió perquè els infants puguin gaudir de cinema infantil de qualitat i en la llengua pròpia de Catalunya. I és també una oportunitat d’estendre la immersió lingüística, que ja es produeix a l’escola, als moments de lleure.

Pel·lícules que es presentaran en aquesta edició

3 de novembre Leo da Vinci. Missió Mona Lisa
10 de novembre Paddintong 2
24 de novembre Cavernícola
15 de desembre Sherlock Gnomes Totes les sessions en dissabte, a les 16.30 hores.