98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Com serà la reobertura de les escoles amb la fase 2?

Com serà la reobertura de les escoles amb la fase 2?

La Generalitat reobrirà l’1 juny les escoles i instituts que estiguin en les regions sanitàries que aconsegueixin passar a la fase 2

En roda de premsa el conseller d’Ensenyament Josep Bargalló que ha assegurat que el curs actual no es reprendrà i acabarà amb la docència en línia.

Aquesta reobertura de manera voluntària adreçat a als alumnes d’infantil, 6è, 4t d’ESO, 2n de batxillerat i FP no serà per reprendre les classes de manera presencial, sinó que es tractarà d’un retorn sempre voluntari per fer orientació i suport lectiu dels alumnes.

En educació infantil es prioritza els infants amb  pares que treballin de manera presencial. Pel que fa a primària  els de sisè per donar un suport de final d’etapa i oferir un acompanyament eprsonalitzat i als instituts els alumnes de 4t d’eso, 2n de batxillerat i alumnes que estiguin en el darrer curs de cicles.

Pel que fa al nombre d’alumnes per etapa: 5 per grup a infantil, 13 a primària i 15 a l’ESO i Batxillerat.

La reobertura haurà de garantir estrictament la salut dels alumnes i del personal docent i no docent, d’acord amb les exigències de l’autoritat sanitària i s’hauran de desinfectar prèviament.

 

Escola Joan Maragall Comunitat Aprenentatge 03