98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Segueix aquest dissabte el ple d’investidura a Ràdio Sant Andreu

Segueix aquest dissabte el ple d’investidura a Ràdio Sant Andreu

A partir de les 12h segueix el ple d’investidura de la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca.

El ple extraordinari es podrà seguir en directe per la web de l’Ajuntament, per les xarxes socials municipals i per Ràdio Sant Andreu.

FACEBOOK AJUNTAMENT 

Enric-Llorca-investit-alcalde-02
Després de la renuncia d’Enric Llorca, el grup municipal del PSC, amb majoria al consistori, presentarà la candidatura d’Ana Alba, actual presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme.

La sessió es durà a terme, de manera excepcional i per motius de seguretat sanitària, al Teatre Núria Espert a partir de les 12 hores.

 

Ana Alba, futura alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Ana Alba -

Ana Alba, de 53 anys, és originaria de l’Hospitalet i viu des de fa 27 a Sant Andreu de la Barca. És regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca des de l’any 2019 després d’ocupar la desena posició en la llista socialista a les eleccions.

La seva trajectòria professional i política va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya als 14 anys i va continuar al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.

Ana Alba, regidora Urbanisme

Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors (UGT), on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall.

 

Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i la viceprimera secretaria de la comissió executiva.