98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Segona edició de la Fira de Cervesa Artesana a Sant Andreu de la Barca

Segona edició de la Fira de Cervesa Artesana a Sant Andreu de la Barca

 Dissabte d’11 del matí fins a les 12 de la nit a l’Esplanada del Mercat Setmanal.

a1birrabarca_a (1)L’Agrupació de Joves i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració de Cerveza en Foto, tornen a celebrar la fira de la cervesa artesana amb l’objectiu de crear un nou espai  cultural i gastronòmic al municipi.

La fira comptarà amb 10 estands de cervesers artesanals i una barra de l’Agrupació de Joves, on es serviran tapes a preus populars (1.50 €), així com altres begudes. Es disposarà una carpa central amb taules i cadires per al públic assistent.

Els cervesers  assistents a l’esdeveniment són: As Cervesa, Molta Birra, Popaire, La Pico Cervesera, Tribal, Condal Cheff, Reptilian, Espina de Ferro, Guineu i Hope.

Com a novetats, en aquesta edició la Barca del Sr. Andreu, emblema de l’Agrupació de Joves, amenitzarà la jornada amb música, i durant la tarda es podrà gaudir d’un grup de batukada i es durà a terme una trobada de col·leccionistes.
Aquesta consistirà en una carpa amb taules on els amants del col·leccionisme podran mostrar i intercanviar els seus objectes.

La Fira tindrà lloc el 13 de Setembre i s’emplaçarà a l’Esplanada del Mercat Setmanal, a l’Avinguda Constitució, des de les 11 del matí fins a les 12 de la nit.

Per a que tothom pugui accedir a la degustació de la cervesa artesanal, els preus no superaran els 2€ per cervesa, amb descomptes pels socis de l’Agrupació. A la barra es podran adquirir els gots exclusius de la fira, a un preu de 2 €, on s’inclourà una enquesta, fent participar al públic, dels 5 millors cervesers per tornar-los a tenir en la propera edició.