98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Santandreuencs i exregidors a les llistes electorals del Parlament del 14 de Febrer

Santandreuencs i exregidors a les llistes electorals del Parlament del 14 de Febrer

Sant Andreu de la Barca tindrà diversos candidats i candidates a les llistes electorals de Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

 
Copia de ¡Ven a nuestra casa abierta! (8)

Juan Pablo Beas, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i regidor de Cultura i Joventut forma part de la llista socialista del Partit dels Socialistes ocupant la posició nº 71.

Beas és actualment primer secretari del PSC a Sant Andreu de la Barca i membre de l’executiva del PSC del Baix Llobregat i secretari de formació.

Cesca Muñoz, qui va ser regidora d’ICV-EUiA en les darreres dues legislatures també forma part d’una candidatura electoral del 14F. Múñoz ocupa la posició nº64 a la llista d’En Comú Podem.   Narciso Sevilla, de Sant Andreu de la Barca també forma part de la llista d’En Comú Podem ocupant la posició nº33.

Entre els membres de les candidatures trobem a Jordi Albert, actual diputat al Parlament per ERC, torna a ocupar un lloc a les llistes de la candidatura republicana. Albert va ser regidor a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fins l’any 2019 i a les eleccions del 14F ocupa la 15a posició a la llista d’ERC per Barcelona.

Qui va ser regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Jordi Alsina ocupa el nº73 a les llistes populars per Barcelona.

Finalment a les llistes de VOX a Barcelona la posició nº 28 l’ocupa el santandreuenc Carlos Javier Ubieto.