98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La santandreuenca Nadia Pérez guanya el concurs ‘Enginy COVID-19’ amb l’invent d’una mascareta transparent

La santandreuenca Nadia Pérez guanya el concurs ‘Enginy COVID-19’ amb l’invent d’una mascareta transparent

Nadia Pérez és estudiant de Medicina a la Universitat Pompeu Fabra i amb un equip format per quatre persones ha guanyat el concurs Enginy COVID-19′ organitzat per la UPF.

Els Premis “Enginy contra la COVID-19”  son una iniciativa solidaria que té com a objectiu aportar solucions reals contra la propagació de la COVID-19. Els premis serán destinats a donar suport a projectes liderats per estudiant d’enginyeria de la UPF, previament avaluats i seleccionats per un comitè cientific expert.

La santandreuenca Nadia Pérez  i el seu equip Papiro Mask han superat la primera fase del concurs i han rebut 2.000 euros per continuar amb el projecte i crear les mascaretes transparents.

Pérez assegura que “Tenint en compte que a partir d’ara i durant un llarg període de temps les màscares seran un complement bàsic en la nostra vestimenta diària, proposem la creació de màscares amb un disseny peculiar, fàcil i totalment innovador a més d’assequible. En el nostre model, substituïm l’actual model convencional per màscares de plàstic totalment transparent que permetin la visualització de la boca de l’usuari que la porta”

En aquests moments treballen per poder fer realitat el projecte i poder presentar les mascaretes el més aviat possible.

Nadia Perez