98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La santandreuenca Eva Bes ens explica la seva experiència amb la pandèmia des de Israel

La santandreuenca Eva Bes ens explica la seva experiència amb la pandèmia des de Israel

Eva Bes, nascuda a Sant Andreu de la Barca viu a Modi’in a mig camí entre Jerusalem i Tel Aviv a Israel i ha comentat a Ràdio Sant Andreu com ha viscut la pandèmia.
Des de l’any 2008 viu oficialment a Israel  després de viure a Urugai. Bes és periodista i dissenyadora i ha treballat en una agència de notícies francesa, a més de col·laborar en mitjans com la Com Ràdio. Actualment és guia turística a Israel.

 

Israel és el país del món amb la vacunació de la Covid-19 més avançada. Més del 40% de la població ja ha estat vacunada. Dels 9 milions d’habitants, gairebé uns 3 milions ja han rebut les dues dosi de la vacuna i uns 4 milions la primera.

El govern israelià ha creat un passi verd per a les persones vacunades que els permetrà poder accedir a espais comuns com piscines, gimnasos, hotels i  concerts. Fa pocs dies Israel ha sortit del tercer confimanent vigent des de setembre.

eva bes israel

Com s’ha viscut la pandèmia al món? Ràdio Sant Andreu entrevista a santandreuencs que viuen fora de Sant Andreu de la Barca per analitzar com han viscut la pandèmia de la COVID-19 en els seus respectius països.