98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca torna a celebrar la Fira de Nadal

Sant Andreu de la Barca torna a celebrar la Fira de Nadal

La plaça de l’Església i el nucli antic ha acollit la novena edició de la Fira de Nadal amb la presència de més d’una vintena d’establiments comercials i de serveis de Sant Andreu de la Barca.

La fira també ha comptat amb activitats adreçades principalments a nens i nenes com el tió gegant, tallers de manualitats, pinta cares i xocolatada.

Gràcies als personatges del Melcior i la Magdalena s’ha pogut realitzar uns itineraris guiats per mostrar el patrimoni  cultural del nucli antic.Uns personatges de principis del segle XX han explicat la història de l’Església, Ca l’Armangué, Casa Estrada, Can Jansana i les construccions modernistes del carrer Joan Bosch.

Com és habitual la Fira de Nadal ha comptat amb un espai gastronòmic amb cuina en direct  a càrrec Cristina Roig del Parc Agrari del Baix Llobregat que ha preparat un menú especial.

Ràdio Sant Andreu ha realitzat un ampli reportatge de la Fira de Nadal amb entrevistes i opinions dels participants a la fira i valoració de l’acaldessa Ana Alba, el regidor de Comerç Juan Pérez i Frederic Cardús, president de l’ACSSAB.