98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca també diu NO a la Sida

Sant Andreu de la Barca també diu NO a la Sida

Núria Catalán de l’IES el Palau ha guanyat el concurs de cartells d’aquest any.

Núria Catalan Guanyadora del Cartell Dia Mundial Contra la SIDA 2013
El dia mundial de la sida es porta celebrant a nivell mundial des de l’1 de desembre de 1998. Aquest dia uneix a persones de tot el mon per treballar en la conscienciació de la resposta a la sida, i sumar-se de manera solidaria als milions de persones que viuen i estan afectades pel VIH. “Arribar a Cero”  (Getting to zero) es el lema que des del 2011 i fins el 2015 encapçalarà aquest dia i es fa ressò de l’objectiu de ONUSIDA d’assolir “cero noves infeccions pel VIH, cero discriminacions i cero morts relacionades amb la SIDA”.

En aquest context, l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través de la Regidoria de Salut Pública, ha organitzat la campanya municipal 2013 en la que es farà servir el pòster que ha estat elaborat per la Núria Catalán,  alumna de 3r. A de l’ institut El Palau guanyadora del concurs local de pòsters d’aquest any.

Núria Catalán ha comentat el cartell guanyador  ‘he dibuixat unes mans en forma de llaç que volen simbolitzar l’esperança de trobar definitívament una cura per aquesta malaltia’

 

Aquesta campanya es centre en la difusió d’informació adequada i correcta destacant com activitats que es realitzen entorn al dia 1: LA REALITZACIÓ DE TALLERS en els instituts I EL REPARTIMENT DE MATERIAL INFORMATIU I DE PRESERVATIUS  PER A JOVES a: l’Espai Jove, instituts, centres d’esbarjo per a joves, CAP, carrers principals.