98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la celebració del Dia Mundial del Consumidor

Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la celebració del Dia Mundial del Consumidor

Una xerrada i una carpa informativa formen part dels actes previstos per part de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

El tècnic de l’OMIC, Àlex Canovas ha comentat a Ràdio Sant Andreu la commemoració del Dia Mundial del Consumidor a Sant Andreu de la Barca.

Dijous 14 de març, la Unió de Consumidors de Catalunya ha preparat la xerrada ”Els requisits en matèria de consum dels establiments i els beneficis de l’arbitratge”, adreçada als comerciants del municipi. Serà a les 15.00 hores i l’acollirà l’edifici Escoles Velles.

Divendres 15 de març, dia mundial del consumidor, s’instal·larà una carpa informativa a la plaça Federico García Lorca de 10 a 13 hores. Una activitat titulada ”L’OMIC surt al carrer” en la que qualsevol santandreuenc i santandreuenca podrà apropar-se i resoldre qualsevol dubte sobre el consum.

Sant Andreu de la Barca compta amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ubicada a Escoles Velles, on els consumidors es poden dirigir per tramitar queixes i reclamacions o fer consultes sobre consum.  Els serveis bàsics d’aigua, gas i llum van centrat l’any 2023  les principals queixes i reclamacions dels consumidors de Sant Andreu de la Barca

L’OMIC està oberta a la ciutadania els dijous, d’10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores, de forma presencial amb cita prèvia o trucant al 93 635 64 07 o 900 151 976.