98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca reivindica el Dia de l’Orgull LGTBI en un ambient molt familiar

Sant Andreu de la Barca reivindica el Dia de l’Orgull LGTBI en un ambient molt familiar

L’acte central celebrat el dissabte 2 de juliol amb una rua que ha començat a la plaça Federico Garcia Lorca i que ha  finalitzat a l’avinguda Constitució amb la lectura d’un manifest i un espectacle de Drag Queens.

L’acte, organitzat per l’Agrupació de Joves ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la participació d’entitats locals com els Castellers de l’Adroc i la Colla de Diables.

Ràdio Sant Andreu ha valorat la celebració de l’acte amb l’alcaldessa Ana Alba, el membre de l’Agrupació de Joves Javier Romero i el regidor d’Igualtat Rubén Castro.  També les opinions dels portaveus de les formacions polítiques locals; Juan Pablo Beas (PSC), Marc Giribet (FEM), Xavier Pla (Ciutadans) i Isabel Marcos (Podemos).

L’Agrupació de Joves ha lamentat els fets ocorreguts a la seu de l’entitat on s’han estripat i cremat les banderes LGTBI. L’alcaldessa en el seu parlament també ha lamentat els fets.

 

LECTURA MANIFEST