98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca protagonitzarà un dels capítols del nou programa de televisió “BenvinGUST”

Sant Andreu de la Barca protagonitzarà un dels capítols del nou programa de televisió “BenvinGUST”

L’espai amb producció d’Esplugues Televisió (ETV), vol promoure els atractius turístics i gastronòmics de la comarca del Baix Llobregat.

L’humorista i presentador Jordi LP és l’encarregat de la presentació de BenvinGust que recorre aquests dies 13 poblacions del Baix Llobregat amb l’objectiu de mostrar una recepta de cuina i els llocs més emblèmatics de cada ciutat o poble.

A Sant Andreu de la Barca, el xef del Restaurant El Palau Vell, Josep Martín  presentarà la recepta de “Bunyols de calçots del Parc Agrari del Baix Llobregat i de la mà del santandreuenc Ferran Campmany  el programa mostrarà el nucli antic amb el campanar,l’espai natural i esportiu de Can Salvi i l’Ermita de Santa Madrona.

L’emissió del programa a Esplugues Televisió (ETV). podría estar disponible a finals de març o a l’abril segons ha comentat a Ràdio Sant Andreu, el director del programa Alfred Salud.

BenvinGUST  promou la cultura gastronòmica de l’horta del Parc Agrari i el patrimoni de la comarca del Baix Llobregat.  Sant Andreu de la Barca protagonitzarà un dels 13 capítols.