98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca presenta i destaca la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Sant Andreu de la Barca presenta i destaca la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

L’Ajuntament ha presentat a la ciutadania per mitjà d’una exposició els seus ODS on repassa els objectius i les actuacions que està duent a terme per eradicar la probresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícis i posar fer al canvi climàtic.

L’Agenda 2030, aprovada per Nacions Unides el 2015, inclou 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i 169 fites que s’han d’assolir el 2030.  Els ODS fan referència a les cinc P o àmbits: aliances o partnership, pau, planeta, persones i prosperitat, i cobreixen la dimensió ambiental, econòmica i social de la sostenibilitat per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

Cada ODS inclou diferents metes (en total 169) que contribueixen al compliment de l’objectiu.

 

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Transició Energètica i Mobilitat Sostenible, Juan Alfaro han presentat els ODS de Sant Andreu de la Barca en el marc de la Festa de Sant Andreu i la Festa del Medi Ambient. En la presentació han destacat la importància del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que han presentant davant de la ciutadania i representants polítics locals.