98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca posa en marxa la 21a edició del programa Voluntariat per la Llengua

Sant Andreu de la Barca posa en marxa la 21a edició del programa Voluntariat per la Llengua

Des del 2003 hi han participat més de 1.000 persones entre voluntaris i aprenents.

 

Per poder participar en programa de Voluntariat per la Llengua  cal tenir una hora disponible a la setmana per fer la conversa. Les trobades poden ser presencials i també virtuals, és a dir, a través de videotrucada de whatsap o de qualsevol altra sistema.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu i ha recordat que en aquests moments calen més voluntaris que aprenents.

Les persones interessades poden contactar amb el Servei Local de Català a través de les xarxes socials, per correu electrònic o per telèfon (634 75 72 31).

Els requisits que calen per participar-hi són ser major d’edat, parlar català en cas de voler ser voluntari, i voler millorar la conversa en català en cas de ser aprenent. També cal tenir una hora disponible a la setmana per fer les trobades per conversar fins a un total de 10 hores, és a dir, 10 setmanes.