98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca pasa a la fase 3

Sant Andreu de la Barca pasa a la fase 3

A partir d’aquest dijous Sant Andreu de la Barca, Barcelona i l’Area Metropolitana pasa a formar part de la FASE 3  de la desescalada i haurà llibertat de moviment per tota Catalunya.

fase3.png_1069589618
QUÈ PODEM FER A LA FASE 3?
– La circulació dins la unitat territorial en grups de màxim 20 persones.

– Les franges horàries s’eliminen per a totes les activitats.

– Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 50% l’aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.

– Reobren al públic els establiments d’hostaleria i restauració per a consum en el local, sempre que no superin el 50% de l’aforament. Pel que fa a les terrasses es permet el 75% de les taules autoritzades.

– Reobren discoteques i bars d’oci nocturn amb un terç d’aforament i altres restriccions.

– S’amplia l’aforament màxim en vetlles, enterraments, cremacions i llocs de culte. També hi ha una ampliació a la resta de cerimònies religioses de caràcter social (per exemple: casaments, batejos…).

– Es mantenen les mesures de seguretat per a piscines recreatives i platges.

– En instal·lacions esportives i centres esportius s’augmenta l’aforament al 50% i, en el cas de les piscines per a ús esportiu, es manté el 30%.

– L’obertura al públic de les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics sempre que no se superi un 50% de l’aforament i amb condicions de seguretat i higiene.

– Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l’aire lliure i els teatres. Destaca la possibilitat de fer actes culturals a les biblioteques i museus.

– Es mantenen les recomanacions, a empreses i treballadors, de fer teletreball i prendre mesures de conciliació i reorganització per reduir la mobilitat per motius d’activitat laboral.

– S’estableixen condicions per al desenvolupament de les activitats a l’aire lliure per a població infantil i juvenil.

– S’estableixen condicions per a l’obertura d’establiments de jocs i apostes.

– S’estableixen condicions per a l’obertura de centres recreatius turístics, zoològics i aquaris.

– S’estableixen condicions per la navegació aèria i marítima d’oci.

Imagen2